Instructies Credit facturen

vQmod moet al geïnstalleerd zijn om deze Credit Faturen extensie te kunnen gebruiken. Download dus eerst vQmod en installeer dit op de server.

vQmod downloaden

Deze extensie is geschikt voor OpenCart versie 1.5.3 - 1.5.5.1 en getest. De extensie kan gebruikt worden met de multistore functie, voor één OpenCart installatie. Als je dus voor iedere webshop een eigen logo gebruikt is dit logo zichtbaar in de Credit facturen.

1) Bestanden uitpakken

Het zip bestand credit-invoices uitpakken. Hier zitten twee mappen in 1) "credit-invoice" en 2) "credit-invoice-with-comment".

Open de xml bestanden en vervang de tekst op regel 79 (Engels) en regel 97 (Nederlands) en zet hier je bedrijfsgegevens neer in beide talen.

Als je nog andere talen gebruikt dan kopie/plak je de taalbestanden en vertaal je de tekst. Je kunt dit ook laten doen, neem dan even contact op.

En sla het xml bestand op.

2) Upload nieuwe bestanden

Gebruik één map om te uploaden.

  1. "credit-invoice" => vqmod/xml/credit_invoice.xml
  2. "credit-invoice-with-comment" => vqmod/xml/credit_invoice_with_comment.xml
    je kunt deze map kiezen als je de berichten (commentaar) op de Credit facturen wilt tonen.

Open de gekozen map en upload de map vqmod naar je OpenCart root op de server: Er worden geen bestanden overschreven.

3) Print Credit Factuur

Bestelstatussen

  1. Login in de admin en ga naar > Configuratie > Internationaal > Bestelstatus
  2. Gebruik de button "Toevoegen" om een nieuwe status aan te maken bijv. Credit factuur en opslaan om te bewaren.

Bestellingen

  1. Ga naar > Verkoop > Bestellingen
  2. Bekijk een bestelling, genereer het factuurnummer, verander de bestelstatus (in de tab geschiedenis) in "Credit factuur" en klik op geschiedenis bijwerken.
  3. Klik dan op annuleren om terug te gaan naar het overzicht. Daar vink je de bestelling met de status "Credit factuur" aan en klik je op de button "Print Credit Factuur". Er worden geen aanpassingen in de database gedaan en het reeds aangemaakte factuur nummer wordt hergebruikt. Voorraad dient handmatig te worden bijgewerkt.
  4. Je kunt de Credit factuur via de browser uitprinten, of het bestand opslaan op je computer.

4) Support

Deze extensie mag niet als losse module worden verkocht of doorverkocht, gebruik alleen één kopie per OpenCart installatie per gebruiker. Als je dus meerdere installaties van OpenCart hebt (bijv. voor klanten) moet je dus ook meerdere licenties van deze extensie aanschaffen.

Voor ondersteuning kun je contact opnemen met de ontwikkelaar. Stuur een email met je bedrijfsgegevens en het Bestelnummer van deze gekochte extensie. Emails zonder de gevraagde informatie worden niet beantwoord en er wordt dan ook geen support gegeven.

Ontwikkelaar: Yvonne Emmerig
Bedrijf: Dymago
Email: contact@dymago.nl

TIP !! Lees nieuwberichten op OpenCartNieuws.nl

Design © by Dymago
Dymago | OpenCart
ShowShop © 2018