Theme instructies: 2Creative

Theme 2Creative installeren en gebruiken!

2creative

Installeren

  1. Pak het zip bestand uit. Je vind twee zipbestanden, nr 1 met het theme nr 2 met de module. Beide zips uitpakken.
  2. Upload alle bestanden die in de map "upload" staan naar je server, er worden geen bestanden overschreven.
  3. Dan inloggen in de backend van je webwinkel admin, ga naar configuratie => winkel instellingen, klik op de link [Wijzigen] om je winkel instellingen aan te passen. Klik op de Winkel tab, selecteer de nieuwe template.
  4. Via de tab Afbeeldingen kun je het logo (of je eigen toegevoegde logo) selecteren.
  5. Opslaan via “Bewaren”

Modules:

Op de homepage gebruiken we drie modules; module Aanbevolen, module Nieuw en module Slideshow. Op de contact pagina gebruiken we de module Informatie Pagina.

Banner

Via Instellingen => Design => Banners maak je een nieuwe banner aan. Je geeft de banner een naam. De titel kun je gebruiken om een korte beschrijving in te vullen (max. 64 tekens), eventueel een verwijzing invullen onder "Link" en de afbeelding toevoegen. Voeg minimaal twee afbeeldingen toe zodat deze banner als slideshow kan worden gebruikt.

Module Slideshow

Ga naar modules en klik op [Wijzigen] Module Slideshow.

Selecteer de banner die je via Design => Banners hebt toegevoegd. Stel het formaat in Breedte x Hoogte bijv. 980x 300 (max. 980 breed), bij Layout selecteer je Home en voor de positie kies je Inhoud bovenaan. Status op actief zetten en de sorteervolgorde op 1.

Voorbeeld slideshow op de homepage.

Module Aanbevolen:

Ga naar modules en klik op [Wijzigen] Module Aanbevolen. Selecteer 5 producten. Vul bij het aantal 5 in, stel het formaat in Breedte x Hoogte, bij Layout selecteer je Home en voor de positie kies je Inhoud Boven. Status op actief zetten en de sorteervolgorde op 2. Dan opslaan via de button Bewaren.

In de frontend van de webshop zite het er dan bijvoorbeeld zo uit:

Module Nieuw

Ga naar modules en klik op [Wijzigen] Module Nieuw. Vul bij het aantal 7 in (of vermenigvuldigen per 7), stel het formaat in Breedte x Hoogte, bij Layout selecteer je Home en voor de positie kies je Inhoud boven. Status op actief zetten en de sorteervolgorde op 3. Dan opslaan via de button Bewaren.

In de frontend van de webshop zite het er dan bijvoorbeeld zo uit:

Notitie!

Bestel 2Creative pack

TIP !! Lees nieuwberichten op OpenCartNieuws.nl

Design © by Dymago
Dymago | OpenCart
ShowShop © 2018