Theme instructies: Funny Stuff

Theme FUNNY STUFF installeren en gebruiken!

Installeren

  1. Pak het zip bestand uit.
  2. Upload alle bestanden hieruit naar je server, er worden geen bestanden overschreven.
  3. Dan inloggen in de winkel admin en ga naar configuratie => winkel instellingen, klik op de link [Wijzigen] om je winkel instellingen aan te passen. Klik op de Winkel tab, selecteer de nieuwe template.
  4. Via de tab Afbeeldingen kun je je eigen logo toevoegen. Gebruik het voorbeeld mylogo.jpg voor het juiste formaat.
  5. Opslaan via “Bewaren”

Afbeeldingen

In dit theme zitten een aantal afbeeldingen in een aparte map "funnystuff" die je kunt gebruiken voor je webshop. Bekijk de Demo Shop Funny Stuff.

  1. Voorbeeld mylogo.png (dit is een lege afbeelding als voorbeeld voor het logo formaat)
  2. Clown (zie afbeelding op homepage links van het logo) - Deze kun je gebruiken of vervangen voor een eigen afbeelding
  3. Drie kleuren sterren voor modules Nieuw, Aanbevolen, Aanbiedingen
  4. Clown hoofd en voeten, worden gebruikt voor module Informatie, Account, Affiliate (zie afbeelding op informatie pagina, kolom rechts) - Deze kun je gebruiken of vervangen voor een eigen afbeelding

Modules & Layout:

Op de homepage gebruiken we vier modules; module Welkom, module Categerie, module Nieuw, module Aanbevolen en module Banner. Voor een aantal pagina's hebben we een aparte layout aangemaakt zodat je modules kunt toevoegen die alleen op deze pagina's getoond worden. Bijvoorbeeld op de cadeaubon pagina gebruiken we de module Banner en hebben hiervoor een aparte layout aangemaakt.

Layout maken

Een nieuwe layout pagina maken voor bijvoorbeeld de cadeaubon. Ga naar Configuratie => Design => Layouts en voeg een nieuwe layout toe. Geef als Layout naam: Account Voucher, selecteer je winkel en bij route vul je in account/voucher en opslaan via de button Bewaren.

layout pagina aanmaken

Module Welcome

Ga naar modules en klik op [Wijzigen] Module Welkom. Voeg een tekst toe, selecteer Layout Home, kies positie Kolom links, zet de Status op actief, Sorteervolgorde 1.

Module Category

Ga naar modules en klik op [Wijzigen] Module Categorie.

1) Homepage: Selecteer Layout Home, zet positie op Kolom links, Status op actief, Sorteervolgorde 2.

2) Categorie pagina: Voeg een nieuwe module toe, selecteer Layout Category, zet positie op Kolom links, Status op actief, Sorteervolgorde 1.

Module Banner

Ga naar modules en klik op [Wijzigen] Module Banner.

Banner toevoegen. Stel het formaat in Breedte x Hoogte, bij Layout selecteer je Home en voor de positie kies je Kolom Rechts. Status op actief zetten en de sorteervolgorde op 1.

Module Nieuw

Ga naar modules en klik op [Wijzigen] Module Nieuw. Vul bij het aantal 4 in (of vermenigvuldigen per 4), stel het formaat in Breedte x Hoogte, bij Layout selecteer je Home en voor de positie kies je Inhoud Bovenaan. Status op actief zetten en de sorteervolgorde op 1. Dan opslaan via de button Bewaren.

Module Aanbevolen:

Ga naar modules en klik op [Wijzigen] Module Aanbevolen. Selecteer 4 producten. Vul bij het aantal 4 in, stel het formaat in Breedte x Hoogte, bij Layout selecteer je Home en voor de positie kies je Inhoud Bovenaan. Status op actief zetten, de sorteervolgorde op 2. Dan opslaan via de button Bewaren.

Module Aanbiedingen:

Ga naar modules en klik op [Wijzigen] Module Aanbieding. Vul bij het aantal 1 of meer in, stel het formaat in Breedte x Hoogte, bij Layout selecteer je Category en voor de positie kies je Kolom rechts. Status op actief zetten en de sorteervolgorde op 2. Dan opslaan via de button Bewaren.

Module Meest gekocht:

Ga naar modules en klik op [Wijzigen] Module Meest gekocht. Vul bij het aantal 1 of meer in, stel het formaat in Breedte x Hoogte, bij Layout selecteer je Product en voor de positie kies je Kolom rechts. Status op actief zetten en de sorteervolgorde op 1. Dan opslaan via de button Bewaren.

Notitie!

In deze showshop hebben we gebruik gemaakt van een extra extensie "HTML module". Deze extensie is beschikbaar op aanvraag. Banner, Voucher of andere afbeeldingen worden niet meegeleverd. Neem contact op als je deze wilt gebruiken of afbeeldingen wilt laten aanpassen. Kijk op de registeer pagina's Account en Affiliate om dit te zien.

Bestel html5 theme theme

TIP !! Lees nieuwberichten op OpenCartNieuws.nl

Design © by Dymago
Dymago | OpenCart
ShowShop © 2018