Theme instructies: Scorpio

Theme SCORPIO installeren en gebruiken!

scorpio theme

Installeren

  1. Pak het zip bestand uit.
  2. Upload alle bestanden hieruit naar je server, er worden geen bestanden overschreven.
  3. Dan inloggen in de winkel admin en ga naar configuratie => winkel instellingen, klik op de link [Wijzigen] om je winkel instellingen aan te passen. Klik op de Winkel tab, selecteer de nieuwe template.
  4. Via de tab Afbeeldingen kun je het logo (of je eigen toegevoegde logo) selecteren.
  5. Opslaan via “Bewaren”

Modules/Layout:

Op de homepage gebruiken we vier modules; module Banner, module Nieuw, module Aanbevolen en module Carousel. Ook op de cadeaubon pagina gebruiken we de module Banner (hiervoor maken we een aparte layout aan) en op de Categorie pagina de module Aanbiedingen.

Layout cadeaubon

Eerst maken we een extra layout pagina aan voor de cadeaubon. Ga naar Configuratie => Design => Layouts en voeg een nieuwe layout toe. Geef als Layout naam: Account Voucher, selecteer je winkel en bij route vul je in account/voucher en opslaan via de button Bewaren.

layout pagina aanmaken

Module Banner

Ga naar modules en klik op [Wijzigen] Module Banner.

1) Banner toevoegen. Stel het formaat in Breedte x Hoogte bijv. 950x 375 (max. 980 breed), bij Layout selecteer je Home en voor de positie kies je Inhoud bovenaan. Status op actief zetten en de sorteervolgorde op 1.

2) Voeg nog een banner toe. Stel het formaat in Breedte x Hoogte bijv. 380x 317 (max. 380 breed), bij Layout selecteer je Account Voucher en voor de positie kies je Kolom rechts. Status op actief zetten en de sorteervolgorde op 1.Dan opslaan via de button Bewaren.

banner module toevoegen

Module Nieuw

Ga naar modules en klik op [Wijzigen] Module Nieuw. Vul bij het aantal 5 in (of vermenigvuldigen per 5), stel het formaat in Breedte x Hoogte, bij Layout selecteer je Home en voor de positie kies je Inhoud Onderaan. Status op actief zetten en de sorteervolgorde op 1. Dan opslaan via de button Bewaren.

module nieuw

Module Aanbevolen:

Ga naar modules en klik op [Wijzigen] Module Aanbevolen. Selecteer 5 producten. Vul bij het aantal 5 in, stel het formaat in Breedte x Hoogte, bij Layout selecteer je Home en voor de positie kies je Inhoud Onderaan. Status op actief zetten en de sorteervolgorde op 2. Dan opslaan via de button Bewaren.

module aanbevolen

Module Carousel:

Ga naar modules en klik op [Wijzigen] Module Carousel. Selecteer de banner, stel limiet in op 4, Scroll zet je op 1 en afbeeldingen op bijv. 75x75. Selecteer bij Layout Home en de positie op Inhoud onderaan. De status zet je op actief en de volgorde op 3. Dan opslaan via de button Bewaren.

module carousel

Module Aanbiedingen:

Ga naar modules en klik op [Wijzigen] Module Aanbieding. Vul bij het aantal 1 of meer in, stel het formaat in Breedte x Hoogte, bij Layout selecteer je Category en voor de positie kies je Kolom links. Status op actief zetten en geef de sorteervolgorde aan. Dan opslaan via de button Bewaren.

module aanbiedingen

Notitie!

In deze showshop hebben we gebruik gemaakt van extra extensies "Google Maps" (aangepaste versie) voor op de contact pagina en "Gastenboek module". Deze extensie zijn apart als vQmod extensie beschikbaar op aanvraag (niet gratis).

Bestel premium theme Scorpio

TIP !! Lees nieuwberichten op OpenCartNieuws.nl

Design © by Dymago
Dymago | OpenCart
ShowShop © 2018