Theme instructies: Get Blue

Theme GET BLUE installeren en gebruiken!

Installeren

  1. Pak het zip bestand uit.
  2. Upload alle bestanden hieruit naar je server, er worden geen bestanden overschreven.
  3. Dan inloggen in de winkel admin en ga naar configuratie => winkel instellingen, klik op de link [Wijzigen] om je winkel instellingen aan te passen. Klik op de Winkel tab, selecteer de nieuwe template.
  4. Via de tab Afbeeldingen kun je het logo (of je eigen toegevoegde logo) selecteren.
  5. Opslaan via “Bewaren”

Multistore:

Je kunt meerdere webwinkels beheren vanuit één admin. Gebruik het complete ShowShop pakket wat bestaat uit 5 themes in verschillende kleuren (blue, brick, green, grey, orange) voor 5 verschillende shops. Als je gebruik maakt van Multistore en het complete theme pakket hebt dan herhaal je stap 3 voor de 5 extra shops die je hebt toegevoegd. Per winkel kies je een ander theme.

Multistore Theme pakket

Modules:

Op de homepage gebruiken we drie modules; module Nieuw, module Aanbevolen en module Welkom.

Module Nieuw

Ga naar modules en klik op [Wijzigen] Module Nieuw. Vul bij het aantal 3 in (of vermenigvuldigen per 3), stel het formaat in Breedte x Hoogte, bij Layout selecteer je Home en voor de positie kies je Kolom links. Status op actief zetten en de sorteervolgorde op 1. Dan opslaan via de button Bewaren.

Module nieuw toepassen

Module Aanbevolen:

Ga naar modules en klik op [Wijzigen] Module Aanbevolen. Selecteer de 3 (of 6) producten. Vul bij het aantal 3 in (of vermenigvuldigen per 3), stel het formaat in Breedte x Hoogte, bij Layout selecteer je Home en voor de positie kies je Kolom links. Status op actief zetten en de sorteervolgorde op 2. Dan opslaan via de button Bewaren.

Module aanbevolen toepassen

Module Welkom:

Ga naar modules en klik op [Wijzigen] Module Welkom. Je voegt een tekst toe en eventueel 1 of meer afbeeldingen (let op dat het formaat niet breder is dan 500 pixels). Het verstandig de hoeveelheid tekst (en afbeeldingen) af te stemmen met de modules Nieuw en Aanbevolen. Selecteer bij Layout Home en de positie op Kolom Rechts. De status zet je op actief en de volgorde op 1 (of leeg laten). Dan opslaan via de button Bewaren.

Module welkom toepassen

Voor de overige modules die je wilt gebruiken op andere pagina’s selecteer je alleen Kolom links.

Module Aanbiedingen:

Ga naar modules en klik op [Wijzigen] Module Aanbieding. Vul bij het aantal 1 of meer in, stel het formaat in Breedte x Hoogte, bij Layout selecteer je Category en voor de positie kies je Kolom links. Status op actief zetten en geef de sorteervolgorde aan. Dan opslaan via de button Bewaren.

Module aanbiedingen toepassen

Module Banner of Slideshow:

Als je een Banner of Slideshow wilt toevoegen die in de content geplaatst moet worden van de pagina zorg dan dat de afbeelding niet breder is dan 700 pixels en voor het aangeven van de hoogte tel je 40 op. Dus bijvoorbeeld bij een afbeelding van 700 breed en 266 hoog stel je dit in op 700 (B) en 306 (H). Bij het toevoegen van de banner of slideshow kies je een Layout (bijv. Account of Categorie) en selecteer je bij positie Content Bovenaan of Content Onderaan.

Zie hieronder een voorbeeld van een banner die in de content bovenaan is geplaatst met formaat 700 x 306 (266+40).

Voorbeeld van banner in content bovenaan

Als je een Banner of Slideshow wilt toevoegen over de hele breedte van de pagina kies je bij Layout voor Home of Information en positie Content Onderaan. De afbeelding mag niet breder zijn dan 980 pixels.

Bestel theme 5-pack

TIP !! Lees nieuwberichten op OpenCartNieuws.nl

Design © by Dymago
Dymago | OpenCart
ShowShop © 2018